De vitaliteitscoach: Een gids voor vrouwen om een gebalanceerd, gelukkig leven te leiden

Vitaliteitscoach

Balans is het evenwicht vinden tussen bewustwording, gezondheid en werk. In de dagiluiting vinden we een overvloed aan activiteiten om ons geestelijke evenwicht te vinden, maar we hebben ook de mogelijkheid om dat evenwicht te hervinden door op een gegeven moment het stuur over te nemen.

Een geïntegreerde en gezonde leefwereld is een keuze die we met een grote bewustwording maken. Het is dan niet meer iets dat we automatisch doen maar geweldig ons. Met deze bewustwording kunnen we ons volledig richten op onszelf en kunnen we dan ook geven wat we nodig hebben om te blijven functioneren. Met een gewoonzijn van lichaam, geest en ziel kunnen we bewuster zijn van onszelf en op die manier gelukkiger worden.

Het Vitaliteitscoach programma

We hopen dat dit boek vormt voor een start om een Vitaliteitscoach bij jouw leven in te voeren. Deze coach kun je bij verschillende dingen gebruiken, zoals je tijdens de dag hebt, tijdens de week, in je vrije tijd of in je werk. We geven je een schema om het in te plannen en vervolgens te doen. We gaan aan de slag met een gesprek waarin we aangeven wat we willen doen om een beter leven te krijgen. We geven tips over wat je kunt doen en hoe je deze kan integreren in je dagelijkse leven.

We kijken naar je huidige situatie en zijn zodat we je verder kunnen helpen om beter in balans te zijn. We vinden de oplossingen voor problemen die je hebt op het gebied van de gezondheid en de geest. We gaan ook kijken naar je werk om je verder te helpen om beter in balans te komen.

Als je het programma afsluit, dan kan je daarna elke week een ander doel op het gebied van gezondheid en geest bedenken. Je kunt ook een doel bedenken op het gebied van je werk en handhaven om daar ook een beter resultaat van te krijgen.

Het Balance programma

De Vitaliteitscoach voor het Balance Coach programma is een 17-weken traject waarin we gaan kijken naar de balans in je leven, de gezondheid van je lichaam en de geest. We gaan kijken naar je huidige situatie en zodat we je kunnen helpen om beter in balans te zijn. We gaan kijken naar je werk om je verder te helpen om beter in balans te komen.

We gaan kijken naar je huidige situatie en zodat we je kunnen helpen om beter in balans te zijn. We gaan kijken naar je werk om je verder te helpen om beter in balans te komen. Als je het programma afsluit, dan kan je elke week een doel voor jezelf bedenken op het gebied van gezondheid en geest. We gaan ook kijken naar wat je het liefst doet en wat voor je het meest waard is. We gaan ook kijken naar je werk om je verder te helpen om beter in balans te komen. Je kan iedere week nieuwe doelen bedenken en handhaven om daar ook een beter resultaat van te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.