steun voor jongeren

Thuiszorg Eindhoven

Er zijn veel problemen op dit gebied. Er is geen steun voor jongeren. Wijzelf komen binnen met kinderen die volwassen zijn geworden en hun weg in de menigte hebben gevonden.

Onze kinderen zijn teer, de allereerste stap in de wereld van de volwassenen.

Wij hoeven niet terug te deinzen voor volwassenen die ons roepen om hun behoefte aan eten te tonen. We hoeven volwassenen die ons respecteren niet uit de weg te gaan. We hoeven onze verantwoordelijkheden niet uit de weg te gaan.

Talloze jongeren hebben te kampen met moeilijkheden: geweigerd worden wanneer zij dat speciale iets nodig hebben dat een volwassene wil of nodig heeft, hongersnood, zweten om je moment in het licht te krijgen, bijna verhongeren om de horde te kunnen nemen. Of het nu gaat om belangrijke mensen in de gemeenschap, een baan, je liefje of een relatie, of om ouders of grootouders die voldoening schenken, of om die eerste stappen. Al deze dingen zijn het meest gewenst. Maar als we standvastig deze noden van Comeback Academy ondersteunen kunnen zijn jongeren leren leven in de wereld en kunnen ze de leiding hebben zoals ze nu zijn. Alles wat men moet doen is liefhebben en steunen.

Werken in de thuiszorg is een goede manier om op jonge leeftijd te leren voor jezelf te leven.

Lees meer:
Ambulante begeleiding Eindhoven
Begeleid wonen Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.