de vastgoedmarkt

Free Bruine Houten Trap Met Koperen Kroonluchter Stock Photo

Ik herinner me de bruiloft van mijn neef, die onlangs terugkwam van het uitstel en die werd bijgewoond door onze familie. Het was extreem duur, er waren centimeters wijn en ieder van ons had zijn eigen specifieke tafel. Dat was slechts een probleem waar we mee te maken hadden. De Budweeds groeien elk jaar en ze dragen een zware geur. Binnen enkele minuten waren ze door het hele huis. De verkopers stelden een prijs vast (rekeningen waarmee je artikelen kunt betalen zonder verkoperskosten – een geweldige manier om slecht geld wit te wassen!) en we betaalden allemaal met de creditcards, in de veronderstelling dat ze in de winkels leuker zouden zijn. De kopers klaagden bij het openen van de pakjes en werden enorm gestoord door de sterke geur. Ze moesten de spullen in de was wassen en paniekaankopen in de winkels. Wat ze zich niet realiseerden, is dat de sterke geur zou blijven hangen nadat de items waren gewassen. Dit resulteerde in een zeer ontevreden klant. De geleerde les; houd alles schoon! Dit is een ongelooflijk belangrijke zakelijke les. Je wilt je vijand echt niet te midden van je menigte vinden.

Terwijl de vastgoedmarkt zich begint te stabiliseren en langzaam maar zeker terugkeert naar een vorm van stabiliteit, wat betekent dit voor de persoon die verstandig wil investeren in onroerend goed? Gemiddeld wordt 30% van alle transacties in aanbiedingen in Singapore nooit voltooid. En degenen die zijn voltooid, blijven vaak onvervuld. Wat doet u als u een woning verwacht te kopen en deze niet wordt opgeleverd? Eenvoudige oplossingen, zoals het verzenden van een e-mail, zijn tot op zekere hoogte acceptabel, maar het oplossen van het probleem moet aan de klant worden overgelaten. Singapore heeft een robuuste handhavingsafdeling en als er een klacht is, is deze goud gecertificeerd en kan deze eenvoudig worden opgelost. Dus als er een probleem was, zal de makelaar meestal de kant van de klant kiezen en heb je geen probleem meer.

U moet er echter ook rekening mee houden dat deviezen helemaal niet worden geëlimineerd door dit eenvoudige en volledig transparante proces. Voordat u in een woning gaat investeren, dient u eerst het aanbod te bekijken. Wat is de vraagprijs en wat is voor jou een redelijke prijs? Wees hier specifiek. Veel gewetenloze makelaars zullen weloverwogen verschillende antwoorden geven alleen maar om de vraagprijs er beter uit te laten zien. En er is ook het subtiele verschil tussen vraagprijzen in Singapore en de vraagprijzen in NYC of Hong Kong. Over het algemeen, baseer uw beslissing niet op de vraagprijs, stel zoveel mogelijk vragen aan de makelaars en probeer eerlijk te zijn.

Ik laatste woorden van advies:

Zorg ervoor dat u voor elke afspraak een vergunninghouder of arts heeft die u vergezelt. Ooit gevraagd waarom een ​​agent in Singapore geen foto maakt voor een medisch document? Ontspan, dit is niet iets voor jou. Dat komt omdat er geen regelgeving is voor agenten om een ​​foto te forceren. Het is ook tegen de wet voor een agent om uw foto, gezondheidskaart of andere persoonlijk identificeerbare informatie in verband met het onroerend goed te vragen. Het louter verstrekken van dergelijke informatie door de agent ontslaat u niet van de verplichting om u te identificeren als de informatie in kwestie nodig is voor de transactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.