Tips om succesvol te zijn

Life coach Eindhoven

Soms loop je rond met een vergevingsgezindheid tegenover andere mensen, bezorgd over je toekomst en die van je kinderen. Soms beïnvloedt het je leven en je werk. Soms heb je een vergevingsgezindheid als gevolg van jeugdtrauma's of relatietrauma's. Soms merk je dat je fantasie op hol kan slaan met negatieve gedachten en gedachten over het ergste dat je kan overkomen. Als al deze dingen gebeuren beïnvloedt het je dag na dag, in een cyclus, over een lange periode van tijd.

 

Intenties

Ik weet hoe je je voelt, ik was daar zelf ook en laat me je vertellen dat je hier stap voor stap doorheen kunt komen en dat het niet van de ene op de andere dag gebeurt. Maar het goede nieuws is dat er licht is aan het eind van de tunnel, kijk gewoon naar links, het is licht en je bent dicht bij het licht. Voorbereiding is de sleutel als uw reis door dit ding dat leven heet lonend en positief moet zijn. De reis naar succes zal beginnen wanneer u ervoor kiest om alle negatieve dingen uit uw hoofd en hart te verwijderen. Ik heb succes manieren gevonden die je op je reis zullen helpen en hier zijn strategieën die je meteen kunt toepassen:

o Stel intenties op – als je de tijd neemt om intenties voor jezelf en je toekomst op te stellen, zul je een manier vinden om de schuldgevoelens los te laten, de twijfels los te laten en de dingen los te laten die je in je verleden hebt vergeven.

 

Proces

Als je dit proces elke dag of elke week doet, zullen je stemming en je beslissingen beginnen te veranderen en worden je zicht opties duidelijk. Door jezelf intenties te geven voor wat je wilt en andere dingen uit je gedachten los te laten, zul je de geldige redenen die je zou kunnen hebben om met oude overtuigingen te blijven leven, verminderen of wegnemen.

o Onderneem nu actie – dit zal je helpen je doelen te realiseren. Omdat zoveel van je toekomst nog niet geopenbaard is, zijn de meeste van onze zonden of problemen of vermeende mislukkingen slechts mentale barrières waar we doorheen moeten. Dan realiseren we ons dat we de kracht hebben om te veranderen en de kracht zal naar ons toe komen. Hoe meer je actie onderneemt, je geest onder controle houdt, des te gemakkelijker zal het gaan. Geef niet op, maar ga stap voor stap door en voor je het weet heb je je leven veranderd.

 

Extra tips

o Blijf leren – het maakt niet uit wie je bent en waar je bent je zult altijd meer leren en dat is een groot geschenk. Studeer en onderwijs jezelf, er gebeurt zoveel elke dag en het kan een zegen zijn om precies te weten waar je heen gaat en waarom, om je leven vervullend te maken.

Oordeel niet over jezelf – je bent een geest en je zult je weg terug naar huis moeten vinden, naar je gevoelens, natuur en hoe je het ook wilt noemen. Misschien heb je alleen maar goede gevoelens en moet je daarom meer voor jezelf doen.

o Zoek hulp – een life coach kan een grote hulp voor je zijn. Zij kunnen je begeleiden en ondersteunen in je persoonlijke reis en de juiste vragen voor je stellen, de beste en de meeste tijd. Ze kunnen ook allerlei angsten of blokkades die je hebt naar boven brengen, zodat je een kans hebt om te kiezen om er mee om te gaan.

o Bereid je voor op je reis – bereid je voor en haal de vaardigheden of informatie die je nodig hebt om een tas in te pakken. Brainstorm een strategisch plan voor als je daar aankomt. Bereid je voor om te weten wat je nodig hebt om je succes op te bouwen en de vaardigheden die je nodig hebt om je plannen in gang te zetten.

Wees goed voor jezelf en alles zal prachtig uitpakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.