Het Raw Food Dieet

mooie lachende voedingsdeskundige camera kijken en gezonde groenten in de raadpleging tonen. - dietist stockfoto's en -beelden

Wanneer we naar voedsel kijken, zien we dat het een zeer complex iets is, net als het leven. Er komt veel meer bij kijken dan alleen calorieën.

Vetten en suikers spelen een grote rol bij gewichtsproblemen. Er zijn veel fysiologische factoren, zoals wat we eten, hoe we eten en wanneer we eten, die ervoor zorgen dat je aankomt. Dit is complex, en ik zal hier echter geen tijd aan besteden, aangezien we in feite naar hetzelfde kijken. We moeten heel goed opletten wat we eten, en wanneer we het eten. Dit deel van ons leven, zal ons enorme aanpassingsvoordelen opleveren en resulteren in enorme veranderingen. Het is net zo belangrijk, zo niet belangrijker dat lichaamsbeweging, dan het is, hoe groot onze porties zijn. Er is zelfs door de jaren heen controverse en strijd geweest over vet in onze voeding – en ja ik denk dat het allemaal te maken heeft met je genetica. Denk je dat je vetvrij eet? Denk opnieuw, als je een manier kunt vinden om het te verwijderen of om te vormen, dan is dit een goed dieetplan voor jou. Een goed voorbeeld zijn de verschillende soorten vet, en wat ze doen met het lichaam, in termen van het opslaan van vet, en het verbranden van vet. En dan koolhydraten, die ook verschillende soorten hebben, en redenen om vet op te slaan, en wat ze doen voor het lichaam.

In het algemeen, als het op ons lichaam aankomt, hebben we al een vrij goed idee wat we nodig hebben. We hebben een vrij goed idee van welke vitamines we zouden moeten krijgen.

We weten wat we nodig hebben en waar we tekort komen.

Dit is waar het rauwe voeding dieet over gaat. Het gaat over het vervangen van ons voedsel door onbewerkt, ongekookt organisch voedsel, vooral fruit, groenten, noten, zaden, gedroogd fruit en alle plaatsen waar voedsel niet is veranderd, en gekookt. Koken van welke aard dan ook, of supplementen van voedingsstoffen, is verkeerd. Waarom? Omdat de chemische cocktails die voedingsmiddelen leveren, en ook het veranderen van de voedingsstoffen, door hitte en andere omstandigheden, allemaal uit balans zijn. En in sommige gevallen is alle brandstof, die ons lichaam "nodig" heeft, geraffineerd, en dan is het nutteloos. Bijvoorbeeld de vitamine E, om de mogelijkheden van deradiatie uit je lichaam te houden – een grote hoeveelheid van deze vitamine is verwerkt en veranderd – en kan nu schadelijk zijn. verouderde methodes, die je misschien hebt gevolgd zijn, goed genoeg voor een oud ras. Maar als mensen technologie vooruitgaan, zelfs duizend jaar, gaan de dingen heel snel. We zijn altijd aan het ontdekken en experimenteren met voedsel en voedingsstoffen.

Iets om over na te denken – Onze voorouders waren grazers – geen vermeerderaars. Ze aten wat ze konden doden of vangen. Ze hadden een beter dieet en bleven gezond, omdat ze niet aankwamen en ook niet vermagerden. En toen kwamen de slager en de kruidenier – maar aten zij gezonder? Als ze op de boerderij gingen werken, of foerageren – waren ze dan gezonder, dan wanneer ze bomen omhakten of over ruw terrein liepen? Oordeelt u maar. Maar wat ik probeer te zeggen is dat we te veel van hetzelfde eten. We kopen dezelfde dingen. Mensen die gezond proberen te eten, moeten een beetje nadenken en proberen vers voedsel te kopen in plaats van gekookt, opgewarmd en gekookt voedsel. Als je het niet zelf kookt, zorg er dan voor dat je de grondstoffen koopt, en dan iets nieuws klaarmaakt, de volgende keer dat je het zelf kweekt. Het moet vers zijn. Je weet dat het goed is. Het is beter voor je spijsvertering. En als het gekookt is, heb je zelf in de hand wat er toegevoegd of verwijderd wordt. Geen verborgen ingrediënten.

Stel jezelf al deze vragen – in alle drie de gevallen, zijn we gewoon lui. Het grote Amerikaanse dieet is het resultaat van massa onderwijs, zo'n 30 jaar achter. Het zou geweldig zijn als meer mensen werden opgeleid over voeding. Als meer mensen hun diëten zouden plannen, zouden de grote bedrijven en de overheid niet zo'n controle over ons voedsel hebben. En het is uw gezondheid die op het spel staat. Er is een gratis boek dat in detail de problemen met voedsel uitlegt. U kunt ervoor kiezen om het te verwerpen, en dat is uw keuze. Ik hoop dat je het zult lezen, en dan zult doen wat je moet doen – beginnen met een rauw dieet en gezond eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.